top of page

Adersten&Norlin förstärker sin seniora kompetens - välkommen ombord Susanne!


Susanne Johansson

Adersten&Norlin fortsätter att växa och värvar ny senior konsult. Susanne Johansson har en inspirerande bakgrund som kommunikationskonsult och redaktör. Hon berättar mer om sig själv och sin roll hos oss.


Drivit både klädmärke och bokförlag Susanne har jobbat länge både kreativt och strategiskt med kommunikation i olika former. Som kommunikationskonsult och chefredaktör för inrednings- och livsstilsmagasin har hon skapat både tidningskoncept, byggt varumärken och skrivit trendrapporter.


- Förr drev jag även ett klädmärke och ett bokförlag, också på fritiden. Nu njuter jag av att vara med familj och vänner under ledig tid, skapa i min hemma-ateljé, gå på utställningar och hänga i trädgården, säger Susanne.


Kommer med både erfarenhet och kunskap

Med en bakgrund som frilansande kommunikationskonsult kliver Susanne nu in hos A&N som senior konsult.


- Min roll blir att jobba nära befintliga kunder samtidigt som jag har i uppdrag att hitta nya affärsmöjligheter för A&N, säger Susanne.


En arbetsplats med passion och energi

Vi frågade Susanne vad som fick A&N att sticka ut i mängden på arbetsmarknaden.


- Jag fick direkt en väldigt bra känsla av Adersten&Norlin. Full av passion och energi och jag imponerades av trevliga, prestigelösa och ambitiösa människor. Hög puls, spännande kunder, siktet mot framtiden och hjärtat på rätt ställe. Det känns fantastiskt kul att vara en del av A&N och jag ser fram emot en spännande jobbhöst, säger Susanne.Tre saker Susanne är bananas about 🍌

  • Samhällsfrågor, människor och beteenden

  • Konst och musik

  • Mode


Vill du ta en digital fika med Susanne? Kontakta henne här för rådgivning!


Comentários


bottom of page