top of page

Adersten&Norlin växer med en ny junior konsult - välkommen Daphna!Adersten&Norlin växer med ett nytt tillskott! Daphna Zacharias är nu ombord hos oss som junior konsult. Hon är nyexaminerad inom medie- och kommunikationsvetenskap och har en lång erfarenhet inom service och kundkontakt, främst inom skönhetsbranschen.


Utlandsstudier och praktik

Daphna har utöver sina studier på Göteborgs Universitet även pluggat internationell marknadsföring i Australien där intresset för kommunikation fortsatte att växa. Efter avslutade studier så genomförde hon en praktik på Pändy inom digital marknadsföring med stort fokus på sociala medier innan hon till slut landade på Adersten&Norlin.


Vem är Daphna och vad kommer hon att göra hos oss?

Berätta om din roll!

Det är en mångsidig roll med många olika typer av uppgifter och kunder, vilket känns både spännande och givande. Rent konkret kommer det bland annat att innebära att jobba med pr och medierelationer, ta fram pressunderlag, producera content samt att jobba med influencer marketing. Jag trivs när det är mycket som händer, så det känns helt klart som en passande roll för mig!


Vad gör du på fritiden?

Jag tycker om att träna, umgås med mina kompisar samt att hålla på med skönhet i alla dess former. Jag kommer utöver det från en stor familj som jag gärna prioriterar att umgås med på min lediga tid - ytterligare en anledning till att jag trivs med den familjära känslan på A&N! I övrigt lyssnar jag mycket på musik och tycker om att hålla mig uppdaterad om samhällsfrågor och trender - tycker till exempel att varumärkesaktivism är ett superspännande fenomen just nu!


Varför valde du A&N?

Redan från första kontakt så kände jag att jag ville bli en del av teamet på A&N. Den positiva energin, spännande kundbasen och kreativiteten i projekten gjorde det till en oemotståndlig arbetsplats för mig! Så kul att få arbeta med ett team som är bananas about communication!


Utöver att nu vara junior konsult på A&N så har Daphna även arbetat som make up artist - med andra ord helt rätt person att hugga tag i här om ni vill bolla något på den fronten!Commenti


bottom of page