top of page

Adersten&Norlin växer med en ny junior konsult - välkommen Sara!


Adersten&Norlin växer och välkomnar nu Sara Alteryd som junior konsult. Hon har tidigare studerat och arbetat i USA inom marknadsföring, branding och eventplanering. När hon sedan flyttade tillbaka från USA till Sverige arbetade hon på Riksdagen under valrörelsen 2022. Genom det fick hon upp intresset för media och PR-branschen - och möjligheterna att hjälpa varumärken att växa och göra skillnad.


Vem är Sara och vad kommer hon att göra hos oss?


Berätta om din roll! I min roll som junior pr-konsult kommer jag att ha en dynamisk position där varje dag är en unik utmaning. Med många olika typer av kunder framför mig får jag chansen att bygga olika typer av kundrelationer, planera och genomföra kampanjer, skriva pressmeddelanden och organisera evenemang. Genom att fokusera på respektive kunds specifika behov, kommer jag tillsammans med mina kollegor att arbeta för att utforska innovativa och spännande sätt att nå ut i medievärlden.

Vad gör du på fritiden? Jag är en riktig vin-nörd och älskar att utforska världens vinregioner, smaker och traditioner. Min fritid består därför mestadels av att anordna vinprovningar, studera vin, besöka vingårdar runt om i världen och däremellan hitta balans genom yoga och kvalitetstid med familj och vänner!

Varför valde du A&N? När jag kom tillbaka till Sverige från USA startade jag mitt eget företag inom marknadsföring och varumärkesstrategi. Att driva mitt eget företag gav mig ovärderlig erfarenhet, men jag insåg snart att jag saknade ett dedikerat team och den kreativa inspirationen som det innebär. Jag började därför leta efter en PR-byrå där jag kunde växa i min arbetsroll, hitta inspiration och samarbeta med kunder som hade en positiv inverkan på världen. Och där var de – A&N.

Med en kundportfölj som liknade min egen och ett fantastiskt team bestående av inspirerande, kreativa och högt kompetenta medarbetare visste jag omedelbart att jag ville vara en del av detta team. Jag såg möjligheten att bidra till en bättre värld genom att stötta A&Ns kunder i deras arbete och strävan framåt.

Vi är så glada över att ha Sara ombord hos oss på Adersten&Norlin - och vill ni prata mer med Sara om vin, hennes erfarenheter från USA eller bolla era PR-behov kan ni kontakta henne här!

Comments


bottom of page