top of page

Adersten&Norlin växer med en ny konsult - välkommen Staffan!


Adersten&Norlin växer med ett nytt tillskott! Staffan Jeafer joinar teamet som PR-konsult och projektledare. Han är ny hos oss men han inte ny i PR-branshen - Staffan kommer senast från en annan PR-byrå och har tidigare jobbat med kunder som Disney+, LELO och SodaStream.


Innan Staffan satsade fullt ut på livet som PR-konsult jobbade han som copywriter för Mini Rodini. Det var där han upptäckte sitt intresse för storytelling och kreativt skrivande ur ett varumärkesperspektiv.


Vem är Staffan och vad kommer han att göra hos oss?


Berätta om din roll!

Det är alltid svårt för en konsult att svara på vad man gör i sin roll då den riktiga frågan är - vad gör vi inte? Några konkreta uppgifter är bland annat mediebearbetning, skriva pressmeddelanden, eventplanering och utformning av projekt- och tidsplanering. Jag är en person som lätt blir uttråkad så att kunna ha en bred roll med olika kunder där ingen dag är sig lik känns perfekt för mig!

Vad gör du på fritiden?

Jag skulle vilja säga att jag tränar och reser mycket men oftast hittar du mig framför tv:n med en popcornskål. Jag har varit en riktig serie- och filmnörd sen jag var liten och det har hängt kvar även i vuxen ålder. Utöver det så brukar jag skriva mycket, allt från låttexter till romaner. Jag har även en passion för matlagning men hittills så är jag fortfarande bättre på att äta än att laga.


Varför valde du A&N?

Jag visste inte mycket om A&N sedan tidigare men ju mer jag fick reda på, desto mer kände jag att jag ville jobba här. Elin och Maja är två kraftfulla affärskvinnor och jag visste att det skulle vara inspirerande att jobba för dem, och det har det också verkligen varit hittills. Att kunna mixa en kundbas av både B2B och B2C var ytterligare något som lockade mig då jag föredrar en blandning av de båda. Sen är det självklart skönt med en arbetsplats som är lika bananas about communcation som en själv!


Vill ni prata mer med Staffan om film, matlagning eller era PR-behov så kan ni kontakta honom här!


Comments


bottom of page