Praktikant sökes höst 2021!


Praktikplats, centrala Stockholm.

Nu söker vi praktikanter till hösten 2021. Vi söker dig som vill testa dina vingar inom kommunikationsbranschen. En nyfiken person som är hungrig på att lära sig mer om PR, marknadsföring och kommunikation. Som tillsammans med oss är bananas about communication.

Att vara praktikant på Adersten&Norlin Communications

Som praktikant får du arbeta med varierande arbetsuppgifter åt kunder från olika branscher, B2C och B2B. Våra projekt sträcker sig över flera områden, från dryck och upplevelser till teknik och HR. Till hjälp och sällskap har du härliga kollegor, som varje dag stöttar och peppar dig på vägen mot att bli den superstar du planerar att bli.

Hos oss får du hänga med på byråns resa och involveras i redan pågående processer för våra kunder. Från dag ett är du en del av teamet och får bidra i vårt arbete. Utöver att jobba med våra kunder får du även jobba med Adersten&Norlins interna projekt. Du kommer att ingå i olika projektteam och få vägledning av våra konsulter.

Efter avslutad praktikplats kommer du att, förutom att ha ett mer konkurrenskraftigt CV, ha lärt dig en massa om vardagen på en kommunikationsbyrå.

Vi söker dig som:

  • Kan vara hos oss minst 12 veckor men gärna längre.

  • Är samhällsintresserad och har koll på det som händer i omvärlden.

  • Arbetar bra både i grupp och självständigt – teamwork är guld, men du kan även leda dig själv.

  • Gillar att ta kontakt med nya människor och inte är rädd för att lyfta luren.

  • Är nyfiken och modig - du gillar utmaningar helt enkelt.

  • Har lätt att anpassa dig efter förändrade förutsättningar.

  • Vill vässa pennan till både korta captions, rörligt material eller längre texter

  • Går igång på deadlines – att få saker gjorda är något du gillar!

  • Stimuleras av att både vara kreativ och strukturerad.

  • Vågar att fråga och föreslå lösningar – för du vill framåt.

Om Adersten&Norlin

Vi är en strategisk och kreativ kommunikationsbyrå som ser till att skapa resultat. En liten byrå med hjärta för både människor och affärer. Adersten&Norlin jobbar med strategisk kommunikation, content marketing, pr och medierelationer. Vårt team genomsyras av prestigelöshet, samarbetsvilja och passion. Vi har nära till skratt och högt i tak och hos oss får du arbeta med spännande uppdrag för svenska såväl som internationella kunder, inom både B2B och B2C. Hos oss finns stora möjligheter att växa och utvecklas tillsammans med byrån.

Är det dig vi söker?

Skicka ditt CV och personligt brev till jobb@aderstennorlin.com så snart du kan! Intervjuer sker löpande.