top of page

Praktikplats på Adersten&Norlin!


Går du en utbildning inom pr, media eller kommunikation och vill testa dina vingar och vardagen som pr-konsult på en växande kommunikationsbyrå? Nu söker vi praktikanter till våren och hösten 2023. Vi letar efter en hungrig och nyfiken person som vill lära sig mer om pr och kommunikation, och som tillsammans med oss är bananas about communication!


Att vara praktikant på A&N

Som praktikant får du möjlighet att utveckla dina praktiska kunskaper genom att arbeta med varierande arbetsuppgifter åt ett antal kunder från olika branscher. Du kommer bland annat vara med och ta fram idéer och content till såväl förtjänat utrymme som ägt, traditionell media och digital media. Våra projekt sträcker sig över flera områden, från livsstil och upplevelser till teknik. Till hjälp och sällskap har du härliga kollegor, som varje dag stöttar och peppar dig på vägen mot att bli den superstar du planerar att bli.


Hos oss får du hänga med på byråns resa och involveras i redan pågående processer för våra kunder. Från dag ett är du en del av teamet och får bidra i vårt arbete. Utöver att jobba med våra grymma kunder får du även jobba med A&N’s interna projekt. Du kommer att ingå i olika projektteam och få vägledning av våra konsulter.


Vi sätter förväntningar och målsättningar individuellt utifrån din praktikperiod hos oss. Efter avslutad praktikplats kommer du att, förutom att ha ett mer konkurrenskraftigt CV, ha lärt dig en massa om vardagen på en kommunikationsbyrå.


Vi söker dig som:

  • Har en praktikperiod på minst 8 veckor - för att få ut så mycket som möjligt av din praktik och prova på olika delar under ett projekts gång

  • Arbetar bra i både grupp och självständigt – teamwork är guld, men du kan även leda dig själv

  • Är nyfiken och modig – du gillar utmaningar helt enkelt

  • Har lätt att anpassa dig efter förändrade förutsättningar

  • Tycker om att skriva - för den digitala pennan kommer behöva vässas varje dag

  • Stimuleras av att både vara kreativ och strukturerad

  • Vågar att fråga och föreslå lösningar – för du vill framåt

Är det dig vi söker?

Skicka ett mail till jobb@aderstennorlin.com och berätta mer om dig själv och specifiera din praktikperiod. Urvalet sker löpande.

Om oss

Adersten&Norlin Communications är en strategisk och kreativ kommunikationsbyrå som ser till att skapa resultat av stjärnglans. Vi erbjuder dig en liten byrå med engagerade kollegor som har hjärta för både människor och affärer – något för dig som vill vara med att skapa oförglömliga kundrelationer och förverkliga visioner. Adersten&Norlin jobbar med strategisk kommunikation, content marketing, pr och medierelationer. Vi har nära till skratt och högt i tak och hos oss får du arbeta med spännande uppdrag för kunder inom både B2B och B2C.Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page