Vi söker en senior kommunikationskonsult

Vi längtar efter att få ombord nästa kollega – nu söker vi en Senior Kommunikationskonsult som ska jobba som kundansvarig och med resultatansvar. Hos Adersten&Norlin får du jobba med engagerade och prestigelösa kollegor i en kreativ miljö med kunduppdrag om spänner sig från upplevelser till teknik. Du vill också vara med på vår resa att forma en kommunikationsbyrå och vårt erbjudande. Och är som vi – bananas about communication!


Du blir en nyckelperson för utvalda och nya kunder. Ditt ansvar är att driva och utveckla kundprojekt både på en strategisk och operativ nivå. Du är en trygg ledare, som gillar att driva och motivera ditt projektteam mot resultat och satta mål. Du triggas av att växa affärer, har koll på nya trender och ett starkt intresse för omvärlden samt utmanas av att driva strategisk rådgivning inom pr- medierelationer, content marketing och marknadsföring. Försäljning är ett naturligt inslag, både mot befintliga kunder och ny kunder.


Den person som vi söker har antagligen jobbat några år på en liknande tjänst inom PR, kommunikation och/eller marknadsföring både på kund eller byråsidan. Extra meriterande om man arbetat både inom B2B och B2C. Det kan också vara så att du inte har flera års erfarenhet men är redan nu redo och hungrig att ta nästa steg i karriären, då tror vi också att du kan vara rätt person hos oss. Sist men inte minst, du är som vi, bananas about communications, och vill vara delaktig i att bygga och utveckla bolaget – en grym kommunikationsbyrå.


Konkret om rollen:

Rollen som Senior Kommunikationskonsult utgör en central person i den dagliga leveransen till våra älskade kunder. Du har ett stort ansvar för strategi- och idéarbete med löpande rådgivning till kunden. Du är mer än en projektledare. Du besitter people skills och är en ledare som driver kunden framåt. Vi arbetar i tighta team där vi är starka tillsammans och rollen innefattar även att aktivt arbeta med leveranserna till våra kunder.

  • Ledarskap – du leder människorna i ditt team framgångsrikt och har förmågan att skapa engagemang.

  • Goda relationer – du brinner för att skapa lojala kunder som vill stanna kvar.

  • Strategisk rådgivning – du har förmågan att löpande och proaktivt rådge kunden och skapar starka affärsrelationer.

  • Senior konsult i projektteamet – du är aktiv i projektteamet och utöver att leda är du delaktig i att exekvera på satt kommunikationsstrategi genom att skapa innehåll samt ansvar för att teamet mäter, analyserar och optimerar längs vägen.

  • Budgetansvar och projektplanering – du ansvarar för att upprätta och hålla budget samt att projekten levereras framgångsrikt.

  • Växa affären – du ansvarar för att lyssna efter behov hos befintliga kunder där vi kan skapa mer värde samt att vara med i pitcharbetet med att landa nya affärer.

  • Omvärldsbevaka nyheter utifrån våra kunders intressen och säkerställa att våra kunder syns i både planerade – och oväntade – sammanhang.

  • Affärsutveckling – du bidrar med strategiska och operativa idéer för att skapa innovation och utveckla Adersten/Norlin som bolag och byråns erbjudande.

Vi erbjuder dig

Adersten&Norlin Communications är en strategisk och kreativ kommunikationsbyrå som ser till att skapa resultat av stjärnglans. Vi erbjuder dig en liten byrå med engagerande kollegor som har hjärta för både människor och affärer – något för dig som villl vara med att skapa oförglömliga kundrelationer och förverkliga visioner. En flexibel arbetsplats där det finns stora möjligheter för varje individ att växa och utvecklas.


På Adersten&Norlin jobbar man med PR och medierelationer, strategisk kommunikation och content marketing. Vårt team genomsyras av prestigelöshet, samarbete och passion. Vi har roligt på jobbet, nära till skratt och högt i tak. Hos oss får du arbeta med spännande uppdrag för svenska såväl som internationella kunder, inom både B2B och B2C.


Sök jobbet!

Skicka din ansökan till jobb@aderstennorlin.com, senast 31/3-2021.

Intervjuer sker löpande, så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.