Vi söker en PR-konsult

Kom och gör oss ännu bättre! Nu söker vi på Adersten&Norlin efter nästa person för att berika vårt existerande team. Hos oss får du utvecklas och jobba med prestigelösa och passionerade kollegor i en kreativ miljö. Vi söker dig som har några års erfarenhet inom PR och kommunikation. Du vill också vara med på vår resa att forma en kommunikationsbyrå och vårt erbjudande. Och är som vi – bananas about communication!


Som PR-konsult har du, förutom grymma projektledaregenskaper, ständigt koll på de senaste trenderna och är intresserad av vad som händer i omvärlden. Du är insatt i både det traditionella och digitala medielandskapet. Du är en vass skribent och gillar att bygga kontakter och relationer. Extra meriterande om du arbetat med kunder inom B2B, influencer marketing eller digitala kampanjer. Vi tror att du har arbetat minst 2 till 3 år på en liknande tjänst inom kommunikation, media eller marknadsföring – eller är du helt enkelt redo att ta nästa steg i karriären.


Konkret om rollen

Rollen utgör en central resurs i den dagliga leveransen till våra kunder. Du kommer att få vara delaktig i och driva strategi- och idéarbete med stort ansvar för projektledning och operativt genomförande. Vi söker dig som har ett stort intresse för kommunikation och brinner för att arbeta med olika typer av varumärken, som spänner sig från upplevelse- till teknikbranschen. Rollen bjuder på högt och lågt, en varierad vardag där strategiska uppdrag blandas med operativa lösningar. I arbetsuppgifterna ingår bland annat:

 • Projektledning mot kund samt leda projektteam.

 • Rådge, säkerställa budget och projektplanering

 • Skapa goda relationer med våra kunder och media.

 • Skriva och producera pressunderlag, artiklar, SoMe-texter med mera.

 • Skapa, planera och nå ut med innehåll utifrån PR- och content marketingstrategi samt mäta, analysera och optimera insatserna.

 • Proaktivt bidra med idéer och förbättringsförslag

För att trivas hos oss tror vi att du:

 • Triggas av att vara med att forma byrån och våra erbjudanden

 • Är bra på att leda dig själv och strukturerad – du går igång på att ta dig an ett projekt, från ax till limpa.

 • Är service minded och resultat- och lösningsorienterad – du brinner för att kunden ska vara nöjd.

 • Är prestigelös och snabbfotad teamspelare – du värdesätter goda och långsiktiga relationer.

 • Har positiv energi och är nyfiken – du vill ständigt utvecklas och sprider glädje.

Vi erbjuder dig

Adersten&Norlin Communications är en strategisk och kreativ kommunikationsbyrå som ser till att skapa resultat av stjärnglans. Vi erbjuder dig en liten byrå med engagerande kollegor som har hjärta för både människor och affärer – något för dig som villl vara med att skapa oförglömliga kundrelationer och förverkliga visioner.


En flexibel arbetsplats där det finns stora möjligheter för varje individ att växa och utvecklas. På Adersten&Norlin jobbar man med PR och medierelationer, strategisk kommunikation och content marketing. Vårt team genomsyras av prestigelöshet, samarbete och passion. Vi har roligt på jobbet, nära till skratt och högt i tak. Hos oss får du arbeta med spännande uppdrag för svenska såväl som internationella kunder, inom både B2B och B2C.


Sök jobbet!

Skicka din ansökan till jobb@aderstennorlin.com, senast 15/3-2021.

Intervjuer sker löpande, så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.