top of page

CASE

ELU KONSULT
Ny vd

Byggindustrin, sida 1.png

Bild på vd Mattias Grauers från uppslag i branschtidningen Byggindustrin.

Ny vd på ELU Konsult
Adersten & Norlin stöttar sedan 2021 ELU Konsult, en ledande konstruktör inom bygg, anläggning och geoteknik, i deras PR- och kommunikationsarbete. Under september 2022 så initierades därför ett PR-projekt för att presentera organisationens vd-byte för branschorganisationer - vilket också var ELUs första PR-aktivitet.

Uppdrag

Hösten 2022 så tog Mattias Grauers över rollen som vd efter Lotta Bergman, som i samband med bytet blev ordförande i företagets styrelse. För att uppmärksamma vd-bytet och öka varumärkeskännedomen för ELU hos nyckelmedier så genomfördes en PR-aktivitet.

Genomförande

För att öka varumärkeskännedomen för ELU och nå ut med nyheten om vd-bytet externt så genomfördes en PR-aktivitet där vi tog fram pressmeddelande och genomförde både en bred och personlig bearbetning av utvalda medier med störst fokus på branschmedier. För att sprida detta i interna kanaler så tog vi fram manus och tillsammans med en filmare spelade in en lättsam intervjufilm för sociala kanaler med Mattias Grauers där kunder, medarbetare och uppdragsgivare kunde lära känna den nya vd:n. 
 

Resultat

För den breda bearbetningen lyckades vi genom bearbetning av pressmeddelandet fått en total räckvidd på 433 518 i media inklusive en intervju på 7 sidor i ett nyckelmedie: Byggindustrin. ELU har fått utrymme i nyckelmedier och branschmedier som riktar sig till en primär och relevant målgrupp inom bygg- och anläggning, samhälle och industri. Vi har nått ut med rekryteringsnyheten samt många viktiga varumärkesbyggande budskap. 

Byggindustrin, sida 2-3.png

Behöver ni hjälp med er kommunikation?
 

Kontakta oss genom formuläret nedan!

Tack! Vi kontaktar dig inom kort.

  • Instagram
  • LinkedIn
bottom of page