top of page

Praktikplats hos Adersten&Norlin


Praktik PR
Praktikplats hos Adersten & Norlin

Går du en utbildning inom PR, media, sälj eller kommunikation och vill testa dina vingar och vardagen som pr-konsult på en kommunikationsbyrå som strävar efter att tillföra något bra för världen?


Nu söker vi praktikanter till hösten. Vi letar efter en hungrig och nyfiken person som vill lära sig mer om pr och kommunikation, och som tillsammans med oss är bananas about communication!


Att vara praktikant på A&N

Som praktikant får du möjlighet att utveckla dina praktiska kunskaper genom att arbeta med varierande arbetsuppgifter åt ett antal kunder från olika branscher. Du kommer bland annat vara med och ta fram idéer och content till såväl förtjänat utrymme som ägt, traditionell media och digital media. Våra projekt sträcker sig över flera områden, från livsstil och bygg till innovation och teknik. Till team och sällskap har du härliga kollegor, som varje dag stöttar och peppar dig på vägen mot att bli den superstar du planerar att bli. 


Hos oss får du hänga med på byråns resa och involveras i redan pågående processer för våra kunder. Från dag ett är du en del av teamet och får bidra i vårt arbete. Utöver att jobba med våra grymma kunder får du även jobba med A&N’s egna projekt. Du kommer att ingå i olika projektteam och få vägledning av våra konsulter. 


Vi sätter förväntningar och målsättningar individuellt utifrån din praktikperiod hos oss. Efter avslutad praktikplats kommer du att, förutom att ha ett mer konkurrenskraftigt CV, ha lärt dig en massa om vardagen på en kommunikationsbyrå.


Vi söker dig som:

  • Har en praktikperiod på minst 8 veckor - för att få ut så mycket som möjligt av din praktik och prova på olika delar under ett projekts gång.

  • Arbetar bra i både grupp och självständigt – teamwork är guld, men du kan även leda dig själv.

  • Är nyfiken och modig – du gillar utmaningar helt enkelt.

  • Har lätt att anpassa dig efter förändrade förutsättningar.

  • Tycker om att skriva - för den digitala pennan kommer behöva vässas varje dag

  • Inte har något emot att hugga tag i rapporter och research av olika salg

  • Stimuleras av att både vara kreativ och strukturerad  

  • Vågar att fråga och föreslå lösningar – för du vill framåt. 


Är det dig vi söker?

Skicka ett mail till jobb@aderstennorlin.com och berätta mer om dig själv, senast den 25 maj. Urvalet sker löpande.


Om oss

A&N är en PR-byrå för varumärken som strävar efter att tillföra något bra för världen. Vi skapar PR-resultat som stärker företags och organisationers varumärkeskännedom. Vi erbjuder dig en boutiquebyrå med engagerade kollegor som har hjärta för både människor och affärer – något för dig som vill vara med att skapa oförglömliga kundrelationer och skapa resultat av stjärnglans. Vi gör PR för produkter eller tjänster som bidrar till en hållbar utveckling. Varumärken som strävar efter att tänka hållbart – tar socialt ansvar, arbetar för en hållbar bolagsstyrning och sätter miljön i fokus. Det är vår grej. A&N jobbar med strategisk kommunikation, influencer marketing, PR och medierelationer. Vi har nära till skratt och högt i tak och hos oss får du arbeta med spännande uppdrag för kunder inom både B2B och B2C.

Comments


bottom of page